versiune   RO/ ENG
DOWNLOAD
PDF CATALOG
Vizitati-ne:  
Morarita

Produsele “Morărița” îi dau oricui posibilitatea să își manifeste creativitatea. 
Din foile de plăcintă sau din aluatul pentru foietaj se pot naște cele mai năstrușnice și delicioase produse, de la tradiționalele plăcinte, la prăjituri, ștrudele sau alte preparate dulci sau sărate.

Medalia de argint pentru Ampro Design, design ambalaje Morărița la PENTAWARDS 2012.

Strudel

Strudel cu iaurt si capsuni 500g

Mouse over pentru informatii

Strudel cu iaurt si capsuni 500g

Ingrediente: faina alba de grau, margarina vegetala, apa, zahar, amestec de maia deshidratata din grau, sare si faina de malt din orz;  sare iodata, otet din alcool etilic; luciu de patiserie.

Umplutura de iaurt  30% / Umplutura de capsuni 16%

Preparare:


  22° C
45 '
200° C
'
75 '

Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 420 Kg

10buc x 600g / bax

Strudel cu fructede padure 500g

Mouse over pentru informatii

Strudel cu fructede padure 500g

Ingrediente: faina alba de grau, margarina vegetala, apa, zahar, amestec de maia deshidratata din grau, sare si faina de malt din orz;  sare iodata, otet din alcool etilic; luciu de patiserie.

Umplutura strudel: mere 30%, fructe de padure 16% 

Preparare:


  22° C
45 '
200° C
'

75 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 420 kg

10 buc x 600g / bax

Strudel cu branza 500g

Mouse over pentru informatii

Strudel cu branza 500g

Ingrediente: faina alba de grau, margarina vegetala, apa, zahar, amestec de maia deshidratata din grau, sare si faina de malt din orz;  sare iodata, otet din alcool etilic; luciu de patiserie.

Umplutura strudel: branza proaspata de vaca 22%, crema de vanilie, zahar, apa, mix pentru umplutura branza proaspata, stafide 2%, amidon modificat,  lapte praf integral, sare iodata. 

Preparare:


  22° C
45 '
200° C
'

75 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 420 kg

10 buc x 600g / bax

Strudel cu dovleac 500g

Mouse over pentru informatii

Strudel cu dovleac 500g

Ingrediente: faina alba de grau, margarina vegetala, apa, zahar, amestec de maia deshidratata din grau, sare si faina de malt din orz;  sare iodata, otet din alcool etilic; luciu de patiserie.

Umplutura strudel: dovleac cuburi 19%, dovleac pasta 13, apa, amestec pentru placinta dovleac, scortisoara.

Preparare:


  22° C
45 '
200° C
'

75 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 420 kg

10 buc x 600g / bax

Strudel cu mere 500g

Mouse over pentru informatii

Strudel cu mere 500g

Ingrediente: faina alba de grau, margarina vegetala, apa, zahar, amestec de maia deshidratata din grau, sare si faina de malt din orz;  sare iodata, otet din alcool etilic; luciu de patiserie.

Umplutura mere 44%

Preparare:


  22° C
45 '
200° C
'

75 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 420 kg

10 buc x 600g / bax

Croissant

Croissant cu unt 360g

Mouse over pentru informatii

Croissant cu unt 360g

Ingrediente: faina din grau, malt din grau, germeni de grau stabilizati, unt (din lapte) 25.5%, apa, zahar, drojdie, gluten din grau, lapte semidegresat, sare, galbenus de ou, extract de acerola, coloranti: caroteni, enzime.

Preparare:


  22° C
30 '
180° C
'

50 '


Logistica:

60 bax / palet

Greutate palet: 324 kg

10 buc x 540g / bax

Minipateuri

Minipateuri cu telemea 500g

Mouse over pentru informatii

Minipateuri cu telemea 500g

Ingrediente:  faina alba de grau, margarina vegetala, apa, zahar, amestec de maia deshidratata din grau, sare si faina de malt din orz;  sare iodata, otet din alcool etilic, luciu de patiserie.

Umplutura: telemea de vaca 12.5% , apa, premix pentru umplutura branza.

Preparare:


  22° C
30 '
180° C
'

50 '


Logistica:

70 bax / palet6

Greutate palet: 324 kg

10 buc x 540g / bax

Minipateuri cu ciuperci 500g

Mouse over pentru informatii

Minipateuri cu ciuperci 500g

Ingrediente: faina alba de grau, margarina vegetala, apa, zahar, amestec de maia deshidratata din grau, sare si faina de malt din orz;  sare iodata, otet din alcool etilic; luciu de patiserie.

Umplutura: ciuperci 13%, apa, premix umplutura ciuperci. 

Preparare:


  22° C
30 '
180° C
'

50 '


Logistica:

60 bax / palet

Greutate palet: 324 kg

10 buc x 540g / bax

aluat

Aluat pentru foietaj 800g

Mouse over pentru informatii

Aluat pentru foietaj 800g

Ingrediente: Făină albă din grâu, margarină vegetală, apă, zahăr, sare iodată, oțet. Conține gluten, lecitină din soia.

Preparare:


  22° C
45 '
200 ° C
recipe '

recipe '


Logistica:

56 bax / palet

Greutate palet: 537,6 kg

12 buc x 800g / bax

Produs potrivit pentru prepararea saleurilor, cremșnitului sau a pateurilor cu diverse umpluturi.

Foi de placinta 400g

Mouse over pentru informatii

Foi de placinta 400g

Ingrediente: Făina albă din grâu, apă, sare iodată, conservant: sorbat de potasiu. Conține gluten.

Preparare:


  22° C
45 '
180 ° C
recipe '

recipe '


Logistica:

54 bax / palet

Greutate palet: 518,4 kg

24 buc x 400g / bax

Produs potrivit pentru pregătirea plăcintelor tradiționale, plăcintei dobrogene, baclavalei.

snacks

Saleuri cu susan

Mouse over pentru informatii

Saleuri cu susan

Ingrediente: Făină albă de grâu, margarină vegetală, apă, mix pentru aluat sărat, zahăr, sare iodată, semințe susan, ameliorator de patiserie, oțet, luciu patiserie. Conține gluten, lecitină din soia, lapte, semințe de susan.

Preparare:


  22° C
20 '
180° C
12 '

32 '


Logistica:

56 bax / palet

Greutate palet: 280 kg

10 buc x 500g / bax

Saleuri cu mac

Mouse over pentru informatii

Saleuri cu mac

Ingrediente: Făină albă de grâu, margarină vegetală, apă, mix pentru aluat sărat, zahăr, sare iodată, semințe mac, ameliorator de patiserie, oțet, luciu de patiserie. Conține gluten, lecitină din soia, lapte.

Preparare:


  22° C
20' '
180° C
12 '

32 '


Logistica:

56 bax / palet

Greutate palet: 280 kg

10 buc x 500g / bax

Nu necesită nici o altă preparare! Sunt din aluat foietaj, presărat cu semințe de mac, susan sau chimen și trebuie doar așezate în tava de cuptor.