versiune   RO/ ENG
DOWNLOAD
PDF CATALOG
Vizitati-ne:  
Patiserie

Mai aproape de gustul tău!
Cunoaștem pasiunea pentru gusturile autentice, de aceea am creat o gamă de produse care conțin cele mai populare fructe, brânză proaspătă de vaci sau spanac. Aluatul foietaj atent prelucrat iți va oferi fragezimea pe care o dorești.

strudel

Strudel cu branza si stafide

Mouse over pentru informatii

Strudel cu branza si stafide

Ingrediente: Făină albă de grâu, margarină vegetală, brânză dulce de vacă 20%, apă, zahăr, stabilizator umplutură brânză, stafide 2%, cremă de vanilie,agent de îngroșare: amidon modificat din porumb,sare iodată, lapte praf, ameliorator de patiserie, oțet. Conține gluten, lecitină din soia, ou, lapte.

Preparare:


  22° C
30 '
200° C
20 '

50 '


Logistica:

70 bax/ palet

Greutate palet: 350 kg

50 buc x100g/ bax

Strudel cu mere si stafide

Mouse over pentru informatii

Strudel cu mere si stafide

Ingrediente: umplutură mere 32% (conținut mere 40%), făină albă de grâu, margarină vegetală, apă, jeleu de mere 6.5%, stafide 1.5%, zahăr, sare iodată, ameliorator de patiserie, oțet, scorțișoară. Conține gluten, lecitină din soia.

Preparare:


  22° C
30 '
200° C
20 '

45 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 350 kg

50 buc x 100g / bax

Strudel cu visine

Mouse over pentru informatii

Strudel cu visine

Ingrediente: Umplutură vișine 40% (conținut vișine 60%), făină albă de grâu, margarină vegetală, apă, zahăr, sare iodată, ameliorator de patiserie, oțet. Conține gluten, lecitină din soia. Poate conține sâmburi de vișine.

Preparare:


  22° C
30 '
200° C
20 '

50 '


Logistica:

70bax / palet

Greutate palet: 350 kg

50 buc x 100g / bax

Foietaj cu telemea

Mouse over pentru informatii

Foietaj cu telemea

Ingrediente: Făină albă de grâu, apă, margarină vegetală, telemea de vacă 20%, premix pentru umplutură brânză, zahăr, sare iodată, ameliorator de patiserie, oțet. Conține gluten, lecitină din soia, ou, lapte.

Preparare:


  22° C
30 '
200° C
20 '

50 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 350 kg

50 buc x 100g / bax

Foietaj cu spanac

Mouse over pentru informatii

Foietaj cu spanac

Ingrediente: Făină albă de grâu, spanac 25%, margarină vegetală, apă, premix pentru umplutură cu spanac, telemea de vacă 4%, zahăr, sare iodată, ameliorator de patiserie, oțet. Conține gluten, lecitină din soia, lapte, ou.

Preparare:


  22° C
30 '
200° C
20 '

50 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 350 kg

50 buc x100g / bax

Pateu cu ciuperci

Mouse over pentru informatii

Pateu cu ciuperci

Ingrediente: Faină albă de grâu, apă, ciuperci 17%, margarină vegetală, premix umplutură ciuperci, sare iodată, lapte praf, drojdie, zahăr, ameliorator de patiserie. Conține gluten, lecitină din soia, ou, lapte.

Preparare:


  22° C
30 '
200° C
20 '

50 '


Logistica:

56 bax / palet

Greutate palet: 350 kg

50 buc x100g / bax

Produsele se decongelează înainte de coacere. (Odată decongelate nu le recongelați!)
Pentru a fi și mai apetisante, se pot unge produsele cu ou înainte de coacere. Produsele dulci pot fi unse cu sirop de zahăr.
Pentru cele mai bune rezultate se folosește întotdeauna hârtie de copt.

minipateuri

Minipateuri cu branza

Mouse over pentru informatii

Minipateuri cu branza

Ingrediente: Faina alba de grau, margarina vegetala, apa, telemea de vaca 12.5%, premix pentru umplutura branza, zahar, sare iodata , ameliorator de patiserie, otet. Contine gluten, lecitina din soia, ou, lapte.

Preparare:


  22° C
30 '
190° C
15 '

45 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 350 kg

5 kg/ bax

Minipateuri cu ciuperci

Mouse over pentru informatii

Minipateuri cu ciuperci

Ingrediente: Faina alba de grau, apa, margarina vegetala, ciuperci 8.7%, premix umplutura ciuperci, zahar, sare iodata, ameliorator de patiserie, otet. Contine gluten, lecitina din soia, ou, lapte

Preparare:


  22° C
30 '
190° C
15 '

45 '


Logistica:

70bax / palet

Greutate palet: 350 kg

5kg / bax

Minipateuri cu fructe de padure

Mouse over pentru informatii

Minipateuri cu fructe de padure

Ingrediente: Faină alba de grau, margarina vegetala, apa, umplutura fructe de padure 13% , umplutura mere 12%, jeleu fructe de padure 7.5%, zahar, sare iodata, ameliorator de patiserie, otet din alcool etilic. Contine: gluten, lecitina din soia.

Preparare:


  22° C
30 '
190° C
15 '

45 '


Logistica:

70bax. / palet

Greutate palet: 350 kg

5 kg / bax

Minipateuri cu caise

Mouse over pentru informatii

Minipateuri cu caise

Ingrediente: Umplutura caise 32,5%, faină alba de grau, margarina vegetala, apa, zahar, sare iodata, ameliorator de congelare, otet din alcool etilic. Contine: gluten, lecitina din soia.

Preparare:


  22° C
30 '
190° C
15 '

45 '


Logistica:

70bax / palet

Greutate palet: 350 kg

5 kg / bax

snacks

Saleuri cu mac

Mouse over pentru informatii

Saleuri cu mac

Ingrediente: Faina alba de grau, margarina vegetala, apa, mix pentru aluat sarat, zahar, sare iodata, seminte mac, ameliorator de patiserie, otet, luciu de patiserie. Contine gluten, lecitina din soia, lapte.

Preparare:


  22° C
20 '
180° C
12 '

32 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 490 kg

7kg / bax

Saleuri cu susan

Mouse over pentru informatii

Saleuri cu susan

Ingrediente: Faina alba de grau, margarina vegetala, apa, mix pentru aluat sarat, zahar, sare iodata, seminte susan, ameliorator de patiserie, otet, luciu patiserie. Contine gluten, lecitina din soia, lapte, seminte de susan.

Preparare:


  22° C
20 '
180° C
12 '

32 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 490 kg

7kg / bax