versiune   RO/ ENG
DOWNLOAD
PDF CATALOG
Vizitati-ne:  
Vienoserie

Este gata de copt și nu necesită dospire!
Panovia iți propune o gamă largă de viennoserie cu rețete pe bază de unt sau de margarină, în format mic sau mare, în funcție de gusturi.

 

Croissant 75g

Mouse over pentru informatii

Croissant 75g

 

Ingrediente: Făină albă de grâu, apă, margarină vegetală, zahăr, drojdie, ameliorator de patiserie, sare iodată. Conține gluten, lecitină din soia.

Preparare:


  22° C
30 '
200° C
18 '

38 '


Logistica:

28 bax / palet

Greutate palet: 210 kg

100 buc x 75g / bax

Croissant 30g

Mouse over pentru informatii

Croissant 30g

Ingrediente: Făină albă de grâu, apă, margarină vegetală, zahăr, drojdie, ameliorator de patiserie, sare iodată. Conține gluten, lecitină din soia.

Preparare:


  22° C
30 '
180° C
15 '

45 '


Logistica:

70 bax / palet

Greutate palet: 168 kg

80 buc x 30g / bax

Pain au chocolat

Mouse over pentru informatii

Pain au chocolat

Ingrediente: Făină albă de grâu, apă, margarină vegetală, ciocolată amăruie 7%, zahăr,drojdie, ameliorator de patiserie, sare iodată .

Preparare:


  22° C
30 '
180° C
18 '

48 '


Logistica:

28 bax / palet

Greutate palet: 238kg

100 buc x 85g / bax

Produsele se decongelează înainte de coacere. (Odată decongelate nu le recongelați!)
Este necesară folosirea aburului în cazul în care cuptorul nu are această opțiune, se poate umidifica produsul cu un pulverizator manual.
Pentru a fi și mai apetisante, produsele pot fi unse cu sirop de zahăr după coacere.
Pentru cele mai bune rezultate se folosește întotdeauna hârtie de copt.